Bisdombedevaart Lourdes

We gaan naar Lourdes!
Miljoenen pelgrims reizen jaarlijks af naar misschien wel het bekendste pelgrimsoord ter wereld, de plek waar in 1858 Maria achttien maal is verschenen aan de eenvoudige Bernadette Soubirous.

Ga als pelgrim onderweg in verbondenheid met andere gelovigen in ons Bisdom. Ondervind de wereldkerk die samenkomt tot Christus en Maria, de vreugde en de verbondenheid met elkaar. De pelgrimstocht naar Lourdes kan ons leven verrijken.

Het Aartsbisdom Utrecht organiseert dit jaar van 29 april tot 4 mei, voor de vijfde keer, de bisdombedevaart naar Lourdes. Wij trekken op met de drie samenwerkende parochies (De Goede Herder parochie, de Heilige Geestparochie en de parochie H.H. Jacobus en Johannes).

Lourdes informatieavond  27 februari 2023
U bent van harte uitgenodigd voor de Lourdes informatieavond op 27 februari. Tijdens deze bijeenkomst zullen Pastoor Jurgen Jansen en Ben Lokate, namens het Bisdom Utrecht, alle details rondom de bedevaart met u doornemen. Er is ook gelegenheid om u in te schrijven bij één van onze vrijwilligers uit de parochies.

Voorafgaand aan de informatieavond vindt er een viering ter ere van Maria plaats in de St. Stephanus kerk in Borne. Daarna zullen we ons verzamelen in de Stephanshof naast de kerk.

Datum:                      27 februari 2023
Tijd:                           viering om 19:00 uur
Locatie:                     St. Stephanus kerk & Stephanshof in Borne

Bekijk HIER de informatieflyer