Open repetitie Voices to Heaven

Heb jij altijd al eens willen zingen, maar twijfelde je of je wel zou passen in een koor? Dan is dit je kans om erachter te komen. Op 2 februari zal Voices to Heaven een open repetitie organiseren voor iedereen die er al eens over gedacht heeft te willen zingen.
“Wij zijn een koor van enthousiaste jonge mensen. Het heeft de St. Lambertusbasiliek te Hengelo (O) als thuisbasis. We repeteren elke vrijdag van 20.00 uur tot 21:30 uur in het parochiehuis. Na de repetitie is er gezelligheid in onze eigen parochie- soos.
We zingen ongeveer 10 keer per jaar tijdens vieringen. Daarnaast worden ook optredens buiten de kerk verzorgd; bij concerten in combinatie met andere koren of bijv. tijdens de korendag in Hengelo waarbij ook niet-kerkelijk repertoire wordt gezongen. We verlenen ook medewerking aan vieringen die rechtstreeks via de tv worden uitgezonden. Eén van de jaarlijkse hoogtepunten vormt het ‘Festival of Lessons and Carols’ dat rond de kerst plaatsvindt en telkens op meer belangstelling kan rekenen.
Ons repertoire is zeer divers van klassiek tot modern in het Engels, Nederlands, Duits en Latijn. Ook zingen we vaak 4 tot 8 stemmige stukken. Onze dirigent is Louis ten Vregelaar, die meerdere koren in Twente en binnen de Lambertusbasiliek onder zijn hoede heeft”.
Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens de open repetitie op vrijdag 2 februari (20:00 – 21:30 uur) in het parochiehuis van de Lambertusbasiliek.