Shuif aan!

Alpha Cursus: Verdiep je geloof en ervaar Gods liefde.

Wij gaan beginnen met de Alpha cursus voor de drie samenwerkende parochies: De Goede Herder, Heilige Geest en H.H. Jacobus en Johannes.

Schuif aan!

De alpha cursus is bedoeld om elkaar in alle vrijblijvendheid te leren kennen, samen te praten en meer te ontdekken over de zin van het leven, het Christelijke geloof en om je kennis van het geloof op te frissen.
In ± 10 avonden en een inspirerend weekend over de Heilige Geest wordt de basis van het Christelijke geloof besproken, bijvoorbeeld: Wie is Jezus en waarom moest Hij sterven, hoe leidt God ons, hoe kun je geloven, bidden: waarom en hoe en nog veel meer boeiende thema’s. Elke avond begint met een gezamenlijke maaltijd, gevolgd door een inleiding over het thema, daarna worden kleine groepen gevormd en gaan we met elkaar in gesprek, waarbij er volop ruimte is voor vragen en het uitwisselen van gedachten en ervaringen.

We nemen je mee op een interactieve ontdekkingsreis waarom het Katholieke geloof zo bijzonder is. Alpha laat je Gods liefde ervaren en kan je rust, liefde en herstel geven.

Voor meer informatie, download HIER de flyer

Save the date
Introductie- en kennismakingsavond op 17 September om 19.00 uur in de Franciscus kerk.
De Alpha cursus is voor iedereen en er zijn geen kosten aan verbonden.

Je kunt je aanmelden voor de Alpha cursus bij het secretariaat pastorale team:
Mail naar contact@pastoraalteam.nl
of bel naar  074-3492212.