Terugblik op het Sint-Maarten Event in de St. Lambertusbasiliek

Wat een betoverende middag was het tijdens ons Sint Maarten event op afgelopen zaterdag 11 november! Samen hebben we een prachtige traditie in ere gehouden.

Rond om 15:15 uur stroomden maar liefst 30 kinderen naar binnen in het gezellige Parochiehuis voor de Sint Maarten activiteit. Een bijzonder moment was het korte verhaal dat ons meenam in de inspirerende geschiedenis van Sint Maarten. Vervolgens hebben we met veel enthousiasme lampionnen geknutseld, de creativiteit was voelbaar in alle hoeken van de ruimte.

Omstreeks 16:30 uur begaven we ons naar buiten, de binnenstad van Hengelo in, met onze prachtige lampionnen. Het was geweldig om te zien hoe de 30 kinderen, ouders en vrijwilligers in een optocht door de straten liepen, terwijl het winkelende publiek genoot van de vrolijke liederen. De genereuze geest van Sint-Maarten leefde voort in de vriendelijke gebaren van de Hengelose ondernemers die ons hartelijk ontvingen met een traktatie.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen, inclusief de ondernemers van Hengelo, deelnemers en vrijwilligers. Jullie hebben deze dag onvergetelijk gemaakt!