Welkomstavonden bij de Lambertusbasiliek

In de geloofsgemeenschap van de Lambertusbasiliek koesteren we onze nieuwe parochianen. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we vanaf nu drie keer per jaar speciale avonden zullen organiseren om iedereen welkom te heten en hen kennis te laten maken met onze rijke tradities en warme gemeenschap.

Iedereen wordt met open armen ontvangen. We zien graag dat iedereen zich thuis gaat voelen in onze gemeenschap. We bieden iedereen de mogelijkheid om andere parochianen te leren kennen. Onze gemeenschap is gevuld met mensen met diverse achtergronden, ervaringen en levensverhalen.

Tijdens de welkomstavonden geven we ook praktische informatie over alle facetten van de Lambertus. Onze kerk biedt naast de Eucharistievieringen ook verschillende gemeenschapsactiviteiten, vrijwilligersmogelijkheden en evenementen die je kunnen inspireren en verrijken.

Mogelijkheden om actief bij te dragen aan de gemeenschap zijn er in overvloed. Zoals het worden van een bestuurslid dat onze parochie stuurt, het zingen in één van de prachtige koren, het dienen als acoliet tijdens de liturgie, of als collectant bijdragen aan de ondersteuning van onze gemeenschap. We moedigen iedereen aan om hun talenten en passies te ontdekken en te delen binnen onze geloofsgemeenschap.

We nodigen onze nieuwe parochianen van harte uit om deel te nemen aan deze avonden. Samen kunnen we onze gemeenschap verder versterken en onze liefde voor het geloof delen.

De eerstvolgende avond vindt plaats op donderdag 7 december om 20.00 uur in de parochiezaal van St. Lambertusbasiliek.

U bent van harte welkom!